Kaizo Hair Salon London EC2
Kaizo Hair Salon London EC2 - Cutting Staitions
Kaizo Hair Salon London EC2
Kaizo Hair Salon London EC2 - Cutting Staitions
Kaizo Hair Salon London EC2
Kaizo Hair SalonLondon EC2 - Product Shelves
Kaizo Hair Salon London EC2
Kaizo Hair Salon London EC2 - Cutting Stations
Cutting Staitions Wash Station Product Shelves Cutting Stations
Commercial Project London EC2 - redsign and invigorate a Hoxton hair salon to attract passing trade

An extensive copper pipe sculpture was designed and installed on the ceiling to reinvigorate the low, concrete surface. The copper continues vertically down the walls to become part of the industrial fabric of the space, which is further exposed by the raw brick slips tiled onto a new partition wall. Creative pendant lighting, bespoke furniture and varied textures were used to break the space up into more discreet areas for creative hairdressing.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Office redesign London EC3
Stream20 London EC3 - Main Office
Office redesign London EC3
Stream20 London EC3 - Personal Lockers
Office redesign London EC3
Stream20 London EC3 - Meeting Room
Office redesign London EC3
Stream20 London EC3 - Work/Coffee Bar
Main Office Personal Lockers Meeting Room Work/Coffee Bar
Commercial Project London EC3 - create a sophisticated multi-functional working environment in a space-limited office

To segregate the open-plan into functional areas each workspace was centred on a piece of bespoke furniture. The arrangement of these areas, punctuated with colour and accessories, enables the workforce to choose collaborative or confidential working, without having to physically segment the space. Each of the design elements has a playful, informal feel to encourage clients to use the space as a city hub to independently work and network. Laminate flooring was chosen to replace the carpet tiles allowing staff to glide effortlessly between desks.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Living Room, Streatham, London
2 Storey Flat, Streatham - Living Room
Living room, Streatham, London
2 Storey Flat, Streatham - Living Room
Spiral Staircase, Streatham
2 Storey Flat, Streatham - Living Room To Basement Spiral Staircase
Basement Shower Room, Streatham
2 Storey Flat, Streatham - Basement Shower Room
Living Room/Kitchen Living Room Spiral Staircase Basement Shower Room
Residential Project London SE16 - combine a separate 2 bedroom ground-floor and 1 bedroom basement flat into one cohesive living space

Internal walls were removed to create an open kitchen and living area which flows to the lower level down a bespoke spiral staircase. Every opportunity was taken to expand storage space and promote clutter-free living.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Residential Project London SE16 Master Bedroom
2 Storey Flat, Streatham - Master Bedroom
Residential Project London SE16 Master Bedroom
2 Storey Flat, Streatham - Master Bedroom
Residential Project London SE16 Master Bathroom
2 Storey Flat, Streatham - Master Bathroom
Residential Project London SE16 Master bathroom
2 Storey Flat, Streatham - Master Bathroom
Master Bedroom Master Bedroom Master Bathroom Master Bathroom
Residential Project London SE16 - transform a tired period property into a boutique family home

Engineered walnut hardwood flooring laid throughout references the property's period while maintaining a clean and airy feel. A walnut cabinet was chosen for the main bathroom, tying the modern, top-end bathroom to the rest of the flat. An expansive, wall-to-wall bespoke mirrored cabinet above the WC cistern provides plenty of storage and transforms the apparent size of the room.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Next
Find us on Instagram   Find us on Houzz